Win jij de prijs voor het Best Beschreven Boek van 2016?

best beschreven boekDing mee naar de prijs voor het Best Beschreven Boek door dat ene, verwaarloosde en verweesde boek te beschrijven dat volgens jou ten onrechte in de vergetelheid is geraakt. Gebruik al je geestdrift en overredingskracht om te laten weten waarom dit boek zijn plaats voor het voetlicht (weer) verdient. Voor deze wedstrijd maakt het niet uit of je ‘gewoon’ een liefhebber van boeken bent, een verzamelaar of een antiquaar.
We hebben allemaal wel een oude favoriet in huis, een boek waar je eigenlijk nooit meer wat van hoort.

Terwijl jij toch altijd dit boek pakt als je behoefte hebt aan troost en geborgenheid, het met plezier voor de zoveelste maal leest en er tot je verrassing weer iets nieuws in ontdekt.

Stof je boek overdrachtelijk af en stuur de boekbeschrijving van circa 400 woorden vóór 1 oktober in. Heb je meerdere favoriete oude boeken en kun je niet kiezen? Geen nood, meerdere inzendingen sturen mag. Alle spelregels voor deze wedstrijd kun je op http://bestbeschrevenboeken.blogspot.nl/ vinden.
Geschreven door Marieke op 13-09-2016.