PREMIÈRE DOCUMENTAIRE ‘ONVERVULD VERLANGEN’

Op woensdagavond 18 november (21 uur in de Buurtkerk, Noordwijk aan Zee)  gaat de documentaire ‘Onvervuld verlangen’ in première. Een productie van twee filmmakers in opleiding. In ‘Onvervuld verlangen’ worden drie boekenverzamelaars geportretteerd.

De makers:

Aron Gooris is 21 jaar en komt uit Noordwijk. Hij is de regisseur van de film ‘Onvervuld Verlangen’. Jaimey Groot is 22 jaar en komt uit Petten. Zij heeft het camerawerk gedaan. Beiden volgen momenteel de opleiding Audio Visual Media aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. De twee kustbewoners werken sinds een jaar samen aan verschillende fictieve en documentaire audiovisuele projecten.

Vanaf donderdag 19 november zal de documentaire te zien zijn op: https://vimeo.com/145770852

Meer informatie over de première: mobydick@xs4all.nl